http://www.filiaalvlissingen.nl


WORKSHOPS VOOR KINDEREN

http://www.filiaalvlissingen.nl

Binnenkort starten we weer met de 5 x 5 cursus voor 12+

 

De Oranjemolen is een gave plek om te tekenen! Binnen allerlei gekke draaidingen en buiten een prachtig uitzicht op Vlissingen: hier leer je een panorama tekenen.

Papier scheppen: maak je eigen velletjes papier waar je bijzondere dingen van kan maken:
kijk maar hieronder.

Wil je een keer je eigen papier maken, of een toverboekje? Heb je wel eens met fel licht en een schaduw een portret gemaakt? Of wat dacht je van een mega-hamburger met behulp van een pastamachine, pureestamper, pannenspons en schuimspaan?
Ontdek het in FILIAAL VLISSINGEN!

Impressies van de workshop De keukenprins(es). We gebruikten een pastamachine, deegroller, pureestamper, schuimspaan, elastiekjes en nog meer onmogelijke keukenhulpjes om de grootste hamburger te drukken... (Ook leuk voor een verjaardagsfeestje!)

http://www.filiaalvlissingen.nl

http://www.filiaalvlissingen.nl

http://www.filiaalvlissingen.nl

 

PAPIER SCHEPPEN voor kinderen

Waarvan maak je papier? In Azie gebruiken ze olifantenpoep als ingredient. Oeps... Dat gaan we echt niet doen, hoor! We gebruiken papierpulp, bloemen, vezels...
Het is heel leuk om je eigen papier te scheppen: met speciale schepramen zeef je in de pulp (zonder poep!) en stort je de dunne velletjes op een vilten lap. Moeilijk? Nee, maar je moet even oefenen. En als het lukt, voel je een tovenaar. Hoe kan die smurriederrie een mooi velletje papier worden? En speciaal voor de lefgozers en lefmeiden: fluoriscerende-neon-pulp!

.

 

MARMEREN voor kinderen

Een velletje papier omtoveren tot een dromenlandschap? Onderwaterwaterbubbels in de mooiste kleuren? Grote verrassingen, maar je m oet er wel wat voor doen.... Bellen blazen en schuim spanen!

http://www.filiaalvlissingen.nl

URBAN SKETCHING

Een serie van 3 ochtenden of middagen waarin we op pad gaan om leuke plekjes in Vlissingen te (her)ontdekken. Op locatie proberen we alles in snelle schetsen vast te leggen en ja, hier komen de belangrijkste tekenaspecten om de hoek kijken: perspectief en compositie. Maar we besteden ook aandacht aan hoe je op een eenvoudige manier mensen kunt schetsen. Durf je het aan? Vertrouw op mijn tips & trics. Ik doe dit al jaren in Italie, veelal met Amerikanen met veel praatjes. Als zij het kunnen, kunnen de Zeeuwen het ook. En het is inderdaad kicken als het lukt! Met goed weer zitten we buiten, bij minder weer heeft Vlissingen ook onderdak genoeg inspirerende plekken!

http://www.filiaalvlissingen.nl

 

 

http://www.filiaalvlissingen.nl

http://www.filiaalvlissingen.nl

Walstraat 20 4381 EE Vlissingen 0031 624668136 info@filiaalvlissingen