http://www.filiaalvlissingen.nl


De cursus Tekenen & Illustreren: de cursisten werken iedere week aan een thema en krijgen begeleiding in het onmogelijke & ondenkbare en experimenteren met (on)bekende materialen om uiting te geven aan desbetreffend thema. Of de eigen vertaalslag daar van. Aandacht voor zowel proces & resultaten!

 

 

http://www.filiaalvlissingen.nl

http://www.filiaalvlissingen.nl

http://www.filiaalvlissingen.nl

http://www.filiaalvlissingen.nl

 

geweest

 

http://www.filiaalvlissingen.nl

TEKENLESSEN

Het belangrijkst: wat wil je van me leren? Mijn insteek is dat ik jou als creatief persoon zo goed mogelijk op je eigen niveau kan inspireren en leren. En dan kan het gaan om een bepaalde techniek, een bepaald thema waar je je verder in wilt verdiepen. Modeltekenen, het anatomische lichaam, stilleven, perspectief?

Ik lever dus geen standaard series tekenlessen aan, maar organiseer korte cursussen of workshops rondom een bepaalde techniek of thema. Op deze manier kun je het best ontdekken wat bij je past en waar je je verder in wilt bekwamen.

En voor degenen die al iets onder de knie hebben: ik besteed veel veel aandacht aan jouw persoonlijke expressie: hoe wordt jouw werk 'eigen', waarin kun je je onderscheiden? Hoe ontwikkel je je eigen beeldtaal?

En voor degenen die echt verder willen: ik bereid je graag voor op je toelatingsexamen voor de academie voor beeldende kunsten of andere creatieve opleiding.

Om iedere cursist een breed perspectief en inzicht te geven, werk ik veel met voorbeelden van andere kunstenaars en digitale technieken. En ik laat je graag kennis maken met andere materialen.

Omdat we in kleine groepen werken, reflecteren we veel en bekijken we elkaars proces.

Wil je liever prive-les? Ook dat kan.Walstraat 20 4381 EE Vlissingen 0031 624668136 info@filiaalvlissingen