http://www.filiaalvlissingen.nl


PAPIER SCHEPPEN
voor kinderen

Waarvan maak je papier? In Azie gebruiken ze olifantenpoep als ingredient. Oeps... Dat gaan we echt niet doen, hoor! We gebruiken papierpulp, bloemen, vezels...
Het is heel leuk om je eigen papier te scheppen: met speciale schepramen zeef je in de pulp (zonder poep!) en stort je de dunne velletjes op een vilten lap. Moeilijk? Nee, maar je moet even oefenen. En als het lukt, voel je een tovenaar. Hoe kan die smurriederrie een mooi velletje papier worden? En speciaal voor de lefgozers en lefmeiden: fluoriscerende-neon-pulp!

http://www.filiaalvlissingen.nl

leeftijd vanaf 6 jaar
groepsgrootte minimaal 6 / maximaal 10
duur workshop anderhalf uur
data  
tijd  
kosten per kind  
bijzonderheden  

 

PAPIER SCHEPPEN voor volwassenen

Wist je dat je papier kunt maken van pluis uit het filter van de wasdroger? Of van gemalen kokosnootschil? Je kunt verschillende ingredienten toevoegen om je zelfgeschepte papieren vellen extra te verfraaien: gedroogde bloemetjes, blaadjes, kruiden... Het procede is niet moeilijk, maar vergt even wat behendigheid. De resultaten kun je gebruiken om een mooie ansichtkaart van te maken, of een boekenlegger, cadeaulabels Ook scheppen we op een reliefondergrond, waardoor je mooie structuren bereikt..En voor de geoefende papierschepper: een originele lampenkap?

.

   
groepsgrootte minimaal 6 / maximaal 10
duur workshop 2,5 uur
data  
tijd  
kosten per persoon € 19,- incl. alle materialen
bijzonderheden  

 

PAPIER SCHEPPEN voor bedrijven

Papierscheppen is bijzonder relaxt en laagdrempelig en daardoor bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje. Met de resultaten kunnen we in overleg gezamenlijk iets ludieks of waardevols maken of laten aansluiten bij een gezamenlijk thema. Dit programma wordt op maat gemaakt naar uw wens.

   
groepsgrootte in overleg
duur workshop in overleg
data  
tijd  
kosten per persoon in overleg
bijzonderheden  


Walstraat 20 4381 EE Vlissingen 0031 624668136 info@filiaalvlissingen