http://www.filiaalvlissingen.nl

OVER FILIAAL VLISSINGEN

In een monumentaal pand in het hartje van de binnenstad heb ik een broedplaats gevonden waar ik al mijn kennis en expertise kan delen. Het is een atelier, het is een galerie, het is een geweldige plek waar ik workshops kan geven. Waar ik kan inspireren! FILIAAL VLISSINGEN is het centrum waar je terecht kunt als je echt goed wilt leren tekenen of een dagdeel kunt workshoppen om je te verbazen over je eigen kunnen.

Wat kun je verwachten? Krachtige tekencursussen, gezellige eenmalige workshops waarin je je eigen papier maakt, een cursus boekbinden, tekenen op locatie (om weer even te zien hoe mooi Vlissingen is) je eigen inpakpapier drukken. Maar ook marmeren, stilleven schilderen, illustreren, portret drukken.

OVER FILIAAL VLISSINGEN

FILIAAL VLISSINGEN is de dependance van Tipografia Sperimentale, mijn atelier/werkplaats in Italie, waar ik sinds 2011 cursussen en workshops op het gebied van tekenen/schilderen/grafische technieken en papierscheppen verzorg.

EEN FILIAAL IN VLISSINGEN?
Ja! Omdat iedereen vraagt of ik al die inspirerende dingen hier ook wil doen...Een zeer gevarieerd aanbod. En het is altijd origineel, verrassend en leerzaam. En vooral experimenteel! En uitereaard komt Filiaal Vlissingen ook naar u toe of op locatie voor maatwerk, een originele invulling van een feest of bedrijfsevent.

VOOR WIE?
Voor jong en oud, voor eenmalig of vaker, voor stoere jongens die eens iets anders willen dan een hamburger van de McDonalds of voor dames die liever taartjes schilderen dan eten.... Individueel of met een groep vriend(inn)en, collega's. Een origineel kinderfeestje? Inspiratie-bijscholing voor leerkrachten?


Walstraat 20 4381 EE Vlissingen 0031 624668136 info@filiaalvlissingen