http://www.filiaalvlissingen.nl


FEEST!

VOOR KINDEREN
De workshops lenen zich bij uitstek voor een origineel feestje! De kinderen leren spelenderwijs en met heel veel fantasie iets over over onbekende technieken, gekke materialen, spannende onderwerpen en ze gaan altijd met een origineel werkstuk naar huis! De meerwaarde is dat ik de kinderen ook altijd iets vertel over de achtergrond, de geschiedenis, de kunst. Dus naast een goed pedagogisch programma bied ik ook zeker iets educatiefs, Met een jarenlange ervaring als kinderkunstjuf in het onderwijs garandeer ik een geslaagde activiteit.

In principe ben ik onderdeel van de middag, maar als de ouders het prettig vinden, kan ik uiteraard ook een totaalprogramma verzorgen, in samenwerking met andere ondernemers in de binnenstad van Vlissingen.

VOOR VOLWASSENEN
Kom in een inspirerende omgeving met een aantal vriendinnen/vrienden of zussen iets ontdekken wat je nog nooit eerder deed! Veel activiteiten zijn laagdrempelig; je hoeft er niet perse heel creatief voor te zijn. Dat word je er vanzelf wel van! Veel van de workshops zijn prima geschikt om in een paar uur te doen. Op het gemak, met iets lekkers erbij...

In plaats van een bos bloemen geef je je vriendin een workshop cadeau. En de bloemen: daar maken we papier van. Een mooiere verjaardagsherinnering kun je bijna niet bedenken!

Samen petits-fours en kleurrijke gebakjes eten? Prima, maar we gaan er eerst een mooie aqurel van maken. Je leert op een eenvoudige manier hoe je dit lekkere thema illustreert.

En kijk ook eens onder de button 'WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN'


Walstraat 20 4381 EE Vlissingen 0031 624668136 info@filiaalvlissingen